Download Lagu MP3 Lagu 'Pamer Bojo' Pedangdut Via Vallen & Nella Kharisma, Mana Pilihan Kamu?

Download Lagu MP3 Lagu 'Pamer Bojo' Via Vallen dan Nella Kharisma, Ada Lirik Lengkapnya

Download Lagu MP3 Lagu 'Pamer Bojo'  Pedangdut Via Vallen & Nella Kharisma, Mana  Pilihan Kamu?
instagram
Download Lagu MP3 Lagu 'Pamer Bojo' Via Vallen dan Nella Kharisma 

TRIBUNLAMPUNG.CO.ID - Download MP3 lagu 'Pamer Bojo'  Via Vallen dan Nella Kharisma

Lagu 'Pamer Bojo' karya Didi Kempot di-cover Via Vallen.

Video klipnya baru saja diunggah di Youtube, Selasa 12 Maret 2019.

Sebelumnya, pendandut Nella Kharisma juga merilis video klip lagu 'Pamer Bojo'.

Video diunggah di Youtube pada 3 Februari 2019 dan hingga kini telah ditontotn lebih dari 3 juta kali.

Berikut lirik lengkapnya lagu 'Pamer Bojo'.

 
Koyo ngene rasane wong nandang kangen,
Rino wengi atiku rasane peteng.
Tansah kelingan kepingin nyawang,
Sedelo wae uwis emoh tenan.
Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni.
Nangis batinku nggrantes uripku.
Teles kebes netes eluh neng dadaku.
Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku.
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku.
Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku.
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku.
Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku.
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…
Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni.
Nangis batinku nggrantes uripku.
Teles kebes netes eluh neng dadaku.
Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku.
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku.
Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku.
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku.
Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku.
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…
Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku.
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

NELLA KHARISMA

VIA VALLEN

Halaman
1234
Editor: taryono
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2019 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved