Download MP3 Lagu Titip Angin Kangen Genoskun, Gudang Lagu

Download Lagu MP3 Titip Angin Kangen Genoskun, Gudang Lagu MP3, Lagu Jawa

Download MP3 Lagu Titip Angin Kangen Genoskun, Gudang Lagu
tribun sumsel
Download Lagu Titip Angin Kangen Genoskun, Gudang Lagu MP3 

Neng awang katon netramu

ing saben wengiku

keroso ing sumilire angin dalu

sliramu duh nimas

sing dadi memani ing kalbu

mung sliramu sing ono ning atiku..

aku tresno sliramu..

Reff :
Neng angin tak titipne

roso kangen marang sliramu

nadyan batin pengen ketemu

Halaman
1234
Editor: taryono
Sumber: Tribun Lampung
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2019 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved