Download MP3 Lagu Balungan Kere Nella Kharisma, Lagu Jawa Populer 2019

Download MP3 Lagu Balungan Kere Nella Kharisma, Lagu Jawa Populer 2019.

Kowe seng tak anti anti

Bebrayan tekaning pati jebule mblenjani janji

Kabeh iki mergo kahanan

Ben iso nyukupi kebutuhan

Aku kerjo isuk sore nanging kowe sambat wae

Jaremu balungan kere

Opo pancen wes nasibku

Kudu pisahan karo sliramu

Jaremu arep nompo opo anane

Nanging nyatane tresnoku mbok sepelekke

Halaman
1234
Penulis: taryono
Editor: taryono
Sumber: Tribun Lampung
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2019 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved