Download Lagu Tanpo Tresnamu MP3 Denny Caknan, Video Klip Tanpo Tresnamu Lagu Terbaru 2019

Yuk simak, cara unduh atau download lagu Tanpo Tresnamu dinyanyikan Denny Caknan, dalam MP3 lagu terbaru 2019. Simak juga lirik lagu Tanpo Tresnamu.

TRIBUNLAMPUNG.CO.ID - Yuk simak, cara unduh atau download lagu Tanpo Tresnamu dinyanyikan Denny Caknan, dalam MP3 lagu terbaru 2019.

Simak juga lirik lagu Tanpo Tresnamu dan video klip Tanpo Tresnamu dalam artikel ini.

Lirik Lagu Tanpo Tresnamu dari Denny Caknan.

Lagu ini masih berupa single yang didistribusikan oleh label Duta Gramedia.

Berikut lirik Lagu Tanpo Tresnamu – Denny Caknan

biyen seneng bareng karo kowe
biyen susah tetep karo kowe
saiki wes bedo, kowe ro wong liyo
ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu

opo kudu pasrah kahanane
kudu nrimo karo putusane
sak tenane ati iki ora lilo
yen nyawang sliramu nyanding wong liyo

segampang kuwi caramu
ngapusi roso atimu
saiki aku dewe neng kene
ming sepi tanpo tresnamu

biyen seneng bareng karo kowe
biyen susah tetep karo kowe
saiki wes bedo, kowe ro wong liyo
ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu

opo kudu pasrah kahanane
kudu nrimo karo putusane
sak tenane ati iki ora lilo
yen nyawang sliramu nyanding wong liyo

Halaman
1234
Penulis: Resky Mertarega S
Editor: Reny Fitriani
Sumber: Tribun Lampung
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2019 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved