Lagu Denny Caknan

Download Sugeng Dalu Denny Caknan, Gudang Lagu MP3 Terpopuler

Cara unduh atau download lagu Denny Caknan berjudul Sugeng Dalu MP3. Termasuk, lirik lagu dan Video Klip Sugeng Dalu.

Download Sugeng Dalu Denny Caknan, Gudang Lagu MP3 Terpopuler
youtube.com
Ilustrasi. Download Lagu Denny Caknan - Sugeng Dalu MP3. 

TRIBUNLAMPUNG.CO.ID - Yuk simak, cara unduh atau download lagu Denny Caknan berjudul Sugeng Dalu MP3, dalam gudang lagu terbaru 2019.

Termasuk, lirik lagu dan Video Klip Sugeng Dalu dalam artikel ini.

Berikut, lirik lagu Sugeng Dalu – Denny Caknan.

Sugeng dalu
Ati seng biyen tau ngelarani
Wes suwe we ra rene
We lungo mung masalah sepele
We golek liane

Tambah loro
Yakin we teko nambahi sengsoro
Ngrusak tatanan ati seng wes pengen lali
Karo gedhe duwure balungan mu

Aku wes ora gagas kata luka
Wes cukup wingi rapengen mbaleni
Mario leh mu dolanan ati
Wes wayahe we kapok mblenjani

Udan tangise ati
Saiki wes rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe seng tak sayang sayang

Saiki mung crito loro
Mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati seng mbok paringi
Wes cukup ra bakal tak baleni

We arep neng ndi to
Ojo ngalih, aku pengen balik karo kowe
Wis cukup, aku pamit

Aku wes ora gagas kata luka
Wes cukup wingi rapengen mbaleni
Mario leh mu dolanan ati
Wes wayahe we kapok mblenjani

Halaman
1234
Editor: Heribertus Sulis
Sumber: Tribun Lampung
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved