Breaking News:

Lagu Happy Asmara

Download MP3 Lagu Tak Lalekne Kowe Happy Asmara

Download Lagu Tak Lalekne Kowe Happy Asmara, Video YouTube Lagu Tak Lalekne Kowe

Editor: taryono

TRIBUNLAMPUNG.CO.ID - Download Lagu Tak Lalekne Kowe Happy Asmara, Video YouTube.

Lagu Tak Lalekne Kowe dinyanyikan Happy Asmara.

Lagu Tak Lalekne Kowe diciptakan PPWW.

Video klip Lagu Tak Lalekne Kowe Happy Asmara dirilis di YouTube Maret 2020.

Lirik Lagu Tak Lalekne Kowe Happy Asmara

salam balik kanggo kowe sing ono ning ati piye kabarmu saiki
opo isih kelingan kowe ngelarani
kadung jeru diriku mencintai

dirimu sepenuh hati sepenuh cinta
tapi mengapa kau pergi
raiso nompo anane, nompo kahananku
sing ora sebanding karo kowe

lilio tak lilakne yen pancen iki dalane
kudu pepisahan karo kowe
lalekno crito iki, wes tak anggep kowe matimergo saiki aku wis oleh ganti

salam balik kanggo kowe sing ono ning ati piye kabarmu saiki
opo isih kelingan kowe ngelarani
kadung jeru diriku mencintai

dirimu sepenuh hati sepenuh cinta
tapi mengapa kau pergi
raiso nompo anane, nompo kahananku
sing ora sebanding karo kowe

lilo tak lilakne yen pancen iki dalane
kudu pepisahan karo kowe
lalekno crito iki, wes tak anggep kowe mati mergo saiki aku wis oleh ganti

lilo tak lilakne yen pancen iki dalane
kudu pepisahan karo kowe
lalekno crito iki, wes tak anggep kowe mati mergo saiki aku wis oleh ganti

( Tribunlampung.co.id)

Sumber: Tribun Lampung
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved