Lagu Nella Kharisma

Download Lagu Wong Sepele Nella Kharisma MP3, Video YouTube

Download Lagu Wong Sepele Nella Kharisma, Video YouTube Lagu Wong Sepele

TRIBUNLAMPUNG.CO.ID - Download Lagu Wong Sepele Nella Kharisma, Video YouTube.

Lagu Wong Sepele dinyanyikan Nella Kharisma.

Lagu Wong Sepele diciptakan Ndaru ( NdarBoy Genk )

Video klip Lagu Wong Sepele Nella Kharisma dirilis di YouTube Fabruari 2020.

Lirik Lagu Wong Sepele Nella Kharisma

Duh abote, kahanane uripku
Kudu nandang loro
Dipandang sesisih moto

Yen takdire, kudu dikuat-kuatke
Aku mung wong sepele
Kudu kuat atine

Kadang pengen ngeluh
Naliko kentekan eluh
Kodrate manungso
Kui pancen bedo-bedo

Dedel duwel ati nompo kasunyatan iki
Kudu tak tambani kanggo njalani uripku iki

Jujur sedih uripku koyo mengkene
Sugih waras durung tau tak rasake
Urip dewe tresno ra ono sing gape
Kudu sabar mung dianggep wong sepele

Halaman
12
Editor: taryono
Sumber: Tribun Lampung
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved