Lagu Happy Asmara

Download Tatu Lagu Happy Asmara, Video YouTube

Download Lagu MP3 Tatu Happy Asmara, Video YouTube Lagu Tatu Happy Asmara

TRIBUNLAMPUNG.CO.ID - Download Lagu Tatu Happy Asmara.

Lagu Tatu dinyanyikan Happy Asmara.

Lagu Tatu diciptakan Didi Kempot.

Lagu Tatu dipopulerkan Arda.

Video klip Lagu Tatu dirilis di YouTube Maret 2020.

Berikut ini lirik Lagu Tatu Happy Asmara

Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang
Nanging neng ati tansah kelingan
Manise janji - janjimu kuwi
Nglarani ati

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

( Tribunlampung.co.id)

Editor: taryono
Sumber: Tribun Lampung
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

berita POPULER

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved