Lagu Didi Kempot

Download Unduh Kapusan Janji Didi Kempot Ft Yuni Shara MP3, Video YouTube

Download Lagu Kapusan Janji Didi Kempot Ft Yuni Shara, Lagu Baru Didi Kempot.

TRIBUNLAMPUNG.CO.ID - Download Lagu Kapusan Janji Didi Kempot Ft Yuni Shara, Lagu Baru Didi Kempot.

Lagu Kapusan Janji kolaborasi Janji Didi Kempot Ft Yuni Shara.

Lagu Kapusan Janji diciptakan Didi Kempot.

Lirik Lagu Kapusan Janji Didi Kempot Ft Yuni Shara

Ning opo ono tresno Yen kudu pisah

Ning opo Kowe seneng Yen gawe susah Lungamu gawe gelo nyikso atiku loro

Aku wong isih Urip mbok anggep wis tanpo nyowo

Ning opo Kowe janji Yen mung ngapusi

Ning opo Kowe nong ati Yen mung ngelarani

Tresnomu uwis ilang garing kegowo angin

Yen ngerti koyo ngene kenal Kowe ora pingin

Reff :

Larane ati Iki nganti kapan ora ngerti

Seprene ora ono wong sing nambani

Larane ati Iki nganti kapan ora ngerti

Marine Yen Kowe bakal ngugemi janjimu

( Tribunlampung.co.id )

Penulis: taryono
Editor: taryono
Sumber: Tribun Lampung
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved