Lagu Woro Widowati

Download Lagu Banyu Moto MP3 Woro Widowati, Video Klip Banyu Moto Lagu Terpopuler 2020

Cara unduh atau download lagu Banyu Moto dinyanyikan Woro Widowati, simak lirik lagu Banyu Moto dan video klip Banyu Moto

TRIBUNLAMPUNG.CO.ID - Yuk simak, cara unduh atau download lagu Banyu Moto dinyanyikan Woro Widowati dalam MP3 lagu terpopuler 2020.

Simak juga lirik lagu Banyu Moto dan video klip Banyu Moto dalam artikel ini.

Berikut lirik lagu Banyu MotoWoro Widowati

Tembang iki tak gawe
Mung kanggo kowe
Sing paling tak tenani
Nganti saiki

Tumetese banyu moto iki
Sing dadi saksi
Sumpah lan janji
Sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah nggegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Tumetese banyu moto iki
Sing dadi saksi
Sumpah lan janji
Sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Halaman
1234
Penulis: Resky Mertarega S
Editor: Daniel Tri Hardanto
Sumber: Tribun Lampung
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved