Lagu Saka & Seika

Download Lagu Bapak Saka & Seika Ft Betrand Peto, Video Klip

Download MP3 Lagu Bapak Saka & Seika ft Betrand Peto, Video YouTube 2020

TRIBUNLAMPUNG.CO.ID - Download Lagu Bapak Saka & Seika ft Betrand Peto, Video YouTube 2020.

Lagu Bapak dinyanyikan Saka & Seika ft Betrand Peto.

Lagu Bapak diciptakan Didi Kempot.

Video klip lagu Lagu Bapak Saka & Seika ft Betrand Peto dirilis di YouTube Juni 2020.

Lirik Lagu Bapak Saka & Seika.

Rambut wis ra ireng

Wis malih rupane

Ireng dadi putih saikine

Dino tambah dino

Umur tambah tuo

Nanging koyo koyo ora diroso

Ngadeg dadi cagak

Nyonggo piringe anak

Mempeng kerjo ora mikir rogo

Paribasan umur

Wis akeh cacahe

Nganti bingung anggonku ngitunge

Reff;

Bapak... bapak... tekadmu kuwi tak puji

Bapak... bapak... kowe koyo senopati

Bapak... bapak... panasmu ngungkuli geni

Bapak... bapak... keno angin soyo ndadi

Senajan uwis tuwo nekat mempeng kerjo

Nyambut gawe kanggo nguripi kluargo

"...bapak... senajan umurmu wis tuwo

Nanging tekadmu iso dadi tulodho,

Aku anakmu mung biso memuji

Mugo mugo bapak tansah pinaringan bagas waras

Saking gusti ingkang moho kuwoso

Kulo, Pak anak sampean...

Ngadeg dadi cagak

Nyonggo piringe anak

Mempeng…

( Tribunlampung.co.id)

Editor: taryono
Sumber: Tribun Lampung
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved