Lagu Denny Caknan

Download Lagu Denny Caknan Los Dol, Video YouTube 2020

Download Lagu Los Dol Denny Caknan, Lagu Baru Denny Caknan, Video YouTube.

TRIBUNLAMPUNG.CO.ID - Download Lagu Los Dol Denny Caknan, Lagu Baru Denny Caknan, Video YouTube.

Lagu Los Dol dinyanyikan Denny Caknan.

Lagu Los Dol diciptakan Denny Caknan dan Lek Dahlan.

Video klip Lagu Los Dol Denny Caknan dirilis di YouTube Juni 2020.

Lirik Lagu Los Dol Denny Caknan

Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an

cek paket datane, yen entek tak tukokne

tenan dik elingo yen mantan nakokne

iku ora rindu,

nanging kangen kringet bareng awakmu

tak gawe los dol blas aku ra rewel

nyanding sliramu sing angel di setel

tutuk - tutuk no chatingan karo wong liyo

rapopo, aku ra gelo,

kok tutup - tutupi, nomere mbok ganti

firasat ati angel di apusi

senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas

titeni, bakale ngerti

reff :

Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an

cek paket datane, yen entek tak tukokne

tenan dik elingo yen mantan nakokne

iku ora rindu,

nanging kangen kringet bareng awakmu

( Tribunlampung.co.id)

Editor: taryono
Sumber: Tribun Lampung
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved