Lagu Syahiba Saufa

Download Lagu Koplo 'Jajal Kowe Dadi Aku' Syahiba Saufa, Video YouTube MP3

Download Lagu Koplo Jajal Kowe Dadi Aku Syahiba Saufa, Versi Koplo, Video YouTube.

TRIBUNLAMPUNG.CO.ID - Download Lagu Koplo Jajal Kowe Dadi Aku Syahiba Saufa,  Video YouTube.

Lagu Jajal Kowe Dadi Aku dinyanyikan Syahiba Saufa.

Video musik Lagu Jajal Dadi Aku Kowe Versi Koplo Syahiba Saufa dirilis di YouTube Juli 2020.

Lirik Lagu Jajal Kowe Dadi Aku Versi Koplo Syahiba Saufa

Ojo kowe mikir gampang

Dadi aku soro tenan

Nanging tak kuat kuatne

Tuk bersabar

Wes pancen tresnoku marakke bertahan

Nyanding kwe sing isih kumat kumatan

Ket biyen selalu aku yang harus mengalah

Kadang malah kowe sing nuduh aku salah

Ojo kowe mikir gampang, dadi aku soro tenan

Nanging tak kuat kuatne bersabar

Jajal kowe dadi aku, tak jamin tambah kuru

Gusti tolong sadarne sayangku

Aku ra pengen pisah, nanging aku meh ra betah

Sing tak jaluk kowe endang berubah

Ket biyen selalu aku yang harus mengalah

Kadang malah kowe sing nuduh aku salah

Ojo kowe mikir gampang, dadi aku soro tenan

Nanging tak kuat kuatne bersabar

Jajal kowe dadi aku, tak jamin tambah kuru

Gusti tolong sadarne sayangku

Ojo kowe mikir gampang, dadi aku soro tenan

Nanging tak kuat kuatne bersabar

Jajal kowe dadi aku, tak jamin tambah kuru

Gusti tolong sadarne sayangku

Jajal kowe dadi aku

( Tribunlampung.co.id)

Editor: Daniel Tri Hardanto
Sumber: Tribun Lampung
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved