Breaking News:

Lagu Dory Harsa

Download Lagu MP3 Jodo Dory Harsa Ft Nella Kharisma

Download Lagu Jodo Dory Harsa Ft Nella Kharisma, Lagu Baru Dory Harsa Video YouTube 2020.

TRIBUNLAMPUNG.CO.ID - Download Lagu Jodo Dory Harsa Ft Nella Kharisma, Video YouTube 2020.

Lagu Jodo dinyanyikan Dory Harsa Ft Nella Kharisma.

Lagu Jodo diciptakan Alex La Major.

Video klip Lagu Jodo Dory Harsa Ft Nella Kharisma dirilis di YouTube September 2020.

Lirik Lagu Jodo Dory Harsa Ft Nella Kharisma

Sajak tresna, sing neng jero dada

Ora iso, bakal tak lalekno

Gedhe roso ati kula pantes tak juangno

Kebacut nyemplung ati tekan dada

Kowe sing paling tak sayangi

Aku pingin dadi siji merga kowe

Sing dadi pilihan ati

Muga bapak ibumu merestui

Sungkem kula kalih donga tak panjatno

Jodo mesti Gusti berkahi

Tak kendhangi karo tak esemi

Soko ati, koe tak tresnani

Tak tembhangi, kula krungu langit melu nyanyi

Rindu niki kula sing nduweni

Muga bapak ibumu merestui

Sungkem kula kalih donga tak panjatno

Jodo mesti Gusti berkahi

Kowe sing paling tak sayangi

Aku pingin dadi siji merga kowe

Sing dadi pilihan ati

Muga bapak ibumu merestui

Sungkem kula kalih donga tak panjatno

Jodo mesti Gusti berkahi

Jodo mesti Gusti berkahi.

Editor: taryono
Sumber: Tribun Lampung
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved