Breaking News:

Chord Gitar

Chord Gitar dan Lirik Lagu Tak Jogo Redsox D.P.R, Layangmu Teko Atiku Loro

Berikut, lirik lagu Tak Jogo dan kunci gitar Tak Jogo atau chord gitar Tak Jogo yang dipopulerkan Redsox D.P.R.

youtube.com
Ilustrasi. Chord gitar dan lirik lagu Tak Jogo Redsox D.P.R. 

TRIBUNLAMPUNG.CO.ID – Berikut, lirik lagu dan kunci gitar atau chord gitar Tak Jogo, yang dipopulerkan Redsox D.P.R.

(Intro) G Em C G D
G Em C G D

G D
layangmu teko.. atiku loro..
Em C
kowe tak jogo.. ora sedelo..
G D
aku ra nyongko.. kok kowe tego
Em C
mileh wong liyo.. aku nelongso..

(Intro) Am D C D

(Chorus)
G Em
aku wis lilo tenan, aku ora kelangan
C D
tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo..
G Em
dalane wis kongene, aku ora nyalahke
C D
tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane..
G
aku lilo tenan..

G
ning njobo ono udan
G
tur kok ono srengenge
Em
aku wis njogo tenan
Em
tur kowe sak penake
C
suwe nggonku berjuang
C
nggo urip karo kowe
G
tapi ternyata malah
D G
aku seng tok tinggalke dewe..

G
perih yo perih
Em
loro yo loro
Em
nanging piye meneh
C
uwis takdir sing kuoso..
C
aku wis cobo nrimo
D
nrimo sak kabehe
Am
mugo oleh ganti sing luwih mulyo..

D
sak jane aku wis lilo
C D
ngerti kowe wis bahagio..

(Chorus)
G Em
aku wis lilo tenan, aku ora kelangan
C D
tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo..
G Em
dalane wis kongene, aku ora nyalahke
C D
tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane..

G Em
aku wis lilo tenan, aku ora kelangan
C D
tresnoku isih ono, tak jogo nganti tuo..
G Em
dalane wis kongene, aku ora nyalahke
C D
tresnoku dinggo kowe, rabimu ro liyane..

G Em C G D
aku lilo tenan..

(Tribunlampung.co.id/Resky Mertarega Saputri)

Editor: Daniel Tri Hardanto
Sumber: Tribun Lampung
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved