Breaking News:

Download Banyu Moto Happy Asmara, Lirik Lagu dan Video Dangdut Jawa Terpopuler 2020

Lagu Banyu Moto yang dinyanyikan Happy Asmara adalah ciptaan Heri Marwanto (Sleman Receh).

YouTube
Happy Asmara - Banyu Moto 

TRIBUNLAMPUNG.CO.ID - Download Lagu Banyu Moto yang dinyanyikan Happy Asmara. Lagu Banyu Moto Happy Asmara jadi salah satu video terpopuler di YouTube.

Download Lagu Dangdut Jawa Terpopuler 2020.

Lagu Banyu Moto yang dinyanyikan Happy Asmara adalah ciptaan Heri Marwanto (Sleman Receh).

Lirik Banyu Moto 

Tembang iki tak gawe
mung kanggo kowe
sing paling tak tenani
nganti saiki

Tumetese banyu moto iki
sing dadi saksi
sumpah lan janji
sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
tambah nggegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku
tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
sumpah lan janji sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Sampai kapan kan kau buktikan
tresno tulus yo mung kanggo awakku
sampai mati kan ku pastikan
mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Halaman
123
Penulis: heri
Editor: Heribertus Sulis
Sumber: Tribun Lampung
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved