Breaking News:

Download Lagu

Download Lagu Golek Liyane Via Vallen, Lirik Lagu Golek Liyane

Yuk download lagu Golek Liyane dinyanyikan Via Vallen, serta lirik lagu Golek Liyane.

TRIBUNNEWS.COM/LENDY RAMADHAN
Ilustrasi. Download Lagu Golek Liyane Via Vallen, Lirik Lagu Golek Liyane. 

TRIBUNLAMPUNG.CO.ID – Lagu berjudul 'Golek Liyane' dibawakan Via Vallen dan dirilis pada 12 November 2020 lalu.

Yuk download lagu Golek Liyane dinyanyikan Via Vallen, serta lirik lagu Golek Liyane.

Lirik Lagu Golek Liyane

Cubo tak kuat kuatke
Weruh kowe karo dekne
Bisoku amung dongakne
Mugo langgeng selawase

Lungamu ninggal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medhotke tali katresnan

Yen pancen kuwi dalane
Tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Sak tenane aku sayang
Jero ning atiku iki
Wegah kelangan

Tak ikhlasne kowe ngilang
Senajan biyen kowe
Wis tau tak sayang

Tresnoku kok sio sio
Ninggal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe ora getun
Cekap semanten matur nuwun

Cubo tak kuat kuatke
Weruh kowe karo dekne
Bisoku amung dongakne
Mugo langgeng selawase

Yen pancen kuwi dalane
Tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Halaman
12
Penulis: Tama Yudha Wiguna
Editor: Daniel Tri Hardanto
Sumber: Tribun Lampung
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved