Breaking News:

Chord Gitar

Chord Gulu Pedot dari Esa Risty feat Agus Kotak, Lirik Lagu Gulu Pedot

Kunci gitar atau chord Gulu Pedot dari Esa Rizty feat Agus Kotak, lirik lagu Gulu Pedot. Dudu watu yen sih diarani pasir watu kambang keri ono ning.

Editor: Ridwan Hardiansyah
tribunlampung.co.id / dodi kurniawan
Ilustrasi. Kunci gitar atau chord Gulu Pedot dari Esa Risty feat Agus Kotak. 

TRIBUNLAMPUNG.CO.ID - Berikut, chord Gulu Pedot dari Esa Risty feat Agus Kotak, lirik lagu Gulu Pedot.

Intro : Am . . Dm . . Dm . . Am
Am . . Dm . . Dm . . Am
     Am
     dudu watu yen sih diarani pasir
     Am Dm
     watu kambang keri ono ning pinggir
     Dm
     lagi ketemu aku wis kroso naksir
     G Am
     kelisik ’ an koyo kelangan pikir . .
Am
wit kelopo kuwi jenenge gelugu
Am Dm
disigari diporot dadi pitu
Dm
sabendino aku ra biso turu
G Am
kangen ndiko mung ora kewetu . .
     int . Am . . Dm . . Dm . . Am
     Am . . Dm . . Dm . . Am
reff :
G
aring aring bakar gedhang nganggo geni
Am
sampek gering awakku iki mikiri
G
gedhang rojo sak tundhun
dipangan codhot
Dm Am
timbang wurung aluwung guluku pedot . .
     G
     godhong sawi diurap karo kelopo
     Am
     ati iki asline mung kanggo ndiko
     G
     gedhang rojo sak tundhun dipereteli
     Dm Am
     yen ra percoyo bedhahen dhodho iki . .
musik : Am . . . . .
Am . . Dm . . Dm . . Am
Am . . Dm . . Dm . . Am
Am
dudu watu yen sih diarani pasir
Am Dm
watu kambang keri ono ning pinggir
Dm
lagi ketemu aku wis kroso naksir
G Am
kelisik ’ an koyo kelangan pikir . .
     Am
     wit kelopo kuwi jenenge gelugu
     Am Dm
     disigari diporot dadi pitu
     Dm
     sabendino aku ra biso turu
     G Am
     kangen ndiko mung ora kewetu . .
int . Am . . Dm . . Dm . . Am
Am . . Dm . . Dm . . Am
     reff :
     G
     aring aring bakar gedhang nganggo geni
     Am
     sampek gering awakku iki mikiri
     G
     gedhang rojo sak tundhun
     dipangan codhot
     Dm Am
     timbang wurung aluwung guluku pedot . .
G
godhong sawi diurap karo kelopo
Am
ati iki asline mung kanggo ndiko
G
gedhang rojo sak tundhun dipereteli
Dm Am
yen ra percoyo bedhahen dhodho iki . .
     outro :
     Dm Am Dm Am
     yen ra percoyo bedhahen dhodho iki . .
     Dm Am Dm Am
     yen ra percoyo bedhahen dhodho iki . .
     Dm Am Dm Am
     yen ra percoyo bedhahen dhodho iki . .

Baca juga: Chord Gitar dan Lirik Lagu Ojo Nangis Ndarboy Genk, Ojo Nangis Sing Uwis Yo Uwis

Itulah, kunci gitar atau chord gitar Gulu Pedot yang dinyanyikan Esa Rizty feat Agus Kotak, serta lirik lagu Gulu Pedot.

Streaming dan unduh atau download lagu Esa Rizty feat Agus Kotak berjudul Gulu Pedot MP3 bisa melalui YouTube Music.

Lagu Gulu Pedot pertama kali dipopulerkan oleh Cak Diqin. ( Tribunlampung.co.id / Reni Ravita )

Sumber: Tribun Lampung
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved