Lagu Didi Kempot

Download Lagu Layang Kangen Didi Kempot Ft Denny Caknan

Download Lagu Layang Kangen Didi Kempot Ft Denny Caknan, Lagu Didi Kempot, Video YouTube.

TRIBUNLAMPUNG.CO.ID - Download Lagu Layang Kangen Didi Kempot Ft Denny Caknan, Lagu Didi Kempot, Video YouTube.

Lagu Layang Kangen dinyanyikan Didi Kempot Ft Denny Caknan.

Lagu Layang Kangen diciptakan dan dipopulerkan Didi Kempot.

Video klip Lagu Layang Kangen dinyanyikan Didi Kempot Ft Denny Caknan dirilis di YouTube Mei 2020.

Lirik Lagu Layang Kangen Didi Kempot Ft Denny Caknan

Layangmu tak tompo wingi kuwi
Wes tak woco opo karepe atimu
Trenyuh ati iki moco tulisanmu
Ora kroso netes eluh neng pipiku
Umpomo tanganku dadi suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepiye maneh mergo kahananku
Cah ayu entenono tekanku
Ora maido sopo wong sing ora kangen
Adoh bojo arep turu angel merem
Ora maido sopo wong sing ora trenyuh
Ora kepethuk sak wetoro pengen weruh
Percoyo aku, kuatno atimu
Cah ayu, entenono tekaku
Umpomo tanganku dadi
Suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepiye maneh mergo
Kahananku
Cah ayu entenono tekaku
Ora maido sopo wong sing
Ora kangen
Adoh bojo arep turu angel
Merem
Ora maido sopo wong sing
Ora trenyuh
Ora kepethuk sak wetoro
Pengen weruh
Percoyo aku, kuatno atimu
Cah ayu, entenono tekaku
Cah ayu, entenono tekaku

( Tribunlampung.co.id)

Penulis: taryono
Editor: taryono
Sumber: Tribun Lampung
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved