Breaking News:

Chord Gitar

Chord Gitar dan Video Lintang Ati Nella Kharisma

Simak, chord gitar Lintang Ati dan video Lintang Ati dinyanyikan Nella Kharisma di akhir artikel ini.

Penulis: Noval Andriansyah | Editor: Noval Andriansyah
Grafis Tribunnews.com/Ananda Bayu S/TribunSolo.com
Ilustrasi. Simak, chord gitar Lintang Ati dan video Lintang Ati dinyanyikan Nella Kharisma. (Grafis Tribunnews.com/Ananda Bayu S/TribunSolo.com) 

TRIBUNLAMPUNG.CO.ID – Simak, chord Lintang Ati dinyanyikan Nella Kharisma.

Termasuk, video Lintang Ati di akhir tulisan ini.

Chord Gitar dan Video Dream Imagine Dragons

Chord Gitar dan Video Kekasih Gelapku Ungu

Lagu Lintang Ati MP3 dapat didengarkan di aplikasi YouTube Music.

Berikut, chord gitar Lintang Ati dilengkapi lirik lagu Lintang Ati dinyanyikan Nella Kharisma.

Intro : C..Em..F G C..

Dm..Am..F G C..


Lintang sing ono neng wengi
Em
Gawe kangen ati
F G C
Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Dm 
Endahe esemmu
Am
Gawe bungahe atiku
F G
Mung sliramu pepuja ning atiku..
C
Neng awang katon netramu
Em
Ing saben wengiku 
F G C
Keroso ing sumilire angin dalu
Dm
Sliramu duh nimas
Am
Sing dadi memani ing kalbu
F G
Mung sliramu sing ono ning atiku..
C
Aku tresno sliramu..

Int. F..G..C..

Reff :
Am Em
Neng angin tak titipne
F C
Roso kangen marang sliramu
F C
Nadyan batin pengen ketemu
Dm G
Amung biso nyawang fotomu..
Am Em
Abote mendem kangen
F C
Kangen seng neng njero dodoku
F C
Gedine roso tresno iki
Dm G C
Amung tak simpen neng njero ati..

Musik : C..Em..F..C..
Dm..G..C..
Dm..Em..F G C..


Lintang sing ono neng wengi
Em
Gawe kangen ati
F G C
Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Dm 
Endahe esemmu
Am
Gawe bungahe atiku
F G
Mung sliramu pepuja ning atiku..
C
Neng awang katon netramu
Em
Ing saben wengiku
F G C
Keroso ing sumilire angin dalu
Dm
Sliramu duh nimas
Am
Sing dadi memani ing kalbu
F G
Mung sliramu sing ono ning atiku..
C
Aku tresno sliramu..

Int. F..G..C..

Reff :
Am Em
Neng angin tak titipne
F C
Roso kangen marang sliramu
F C
Nadyan batin pengen ketemu
Dm G
Amung biso nyawang fotomu..
Am Em
Abote mendem kangen
F C
Kangen seng neng njero dodoku
F C
Gedine roso tresno iki
Dm G C
Amung tak simpen neng njero ati..

Berikut, video musik Lintang Ati dalam chord Nella Kharisma.

Itulah, chord Lintang Ati dinyanyikan Nella Kharisma serta video YouTube Lintang Ati. ( Tribunlampung.co.id / Noval Andriansyah )

Sumber: Tribun Lampung
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

berita POPULER

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved